Diensten

 

Verkoop wanddecoraties

Wilt u een mooie decoratie voor een ruimte in uw woning of uw bedrijf? Kijk in het portfolio en bekijk eerst ook de tips over afmetingen en materialen.

Verkoop gebruiksrecht foto’s

Wilt u foto’s uit het portfolio van by-ehb gebruiken voor bv. een website, folder, artikel, publicatie, flyer, boek of poster? Wilt u een licentie voor gebruiksrecht kopen?

Fotografie in opdracht

Wilt u speciaal voor u gemaakte foto’s van bv. uw tuin, huisdier of een vrienden-shoot? Een opdracht voor uw bedrijf? Voor een website, folder of poster? Foto’s die voor u gemaakt worden in opdracht en waarvan u de eigenaar bent en het gebruiksrecht hebt?

Bewerken foto of dia

Wilt u een fotoafdruk of digitale foto die u zelf in bezit hebt digitaal verbeterd of aangepast hebben? Een beschadigde foto gerepareerd/gerestaureerd hebben? Wilt u dia’s omzetten naar digitale foto-bestanden? Op deze pagina digitale fotoverbetering en restauratie, vindt u een uitleg en een voorbeeld.

Decotheek

Wilt u in uw bedrijf of woning een wanddecoratie uit het portfolio, die 1 keer per kwartaal of half jaar vervangen wordt door een andere decoratie? Een ruil/leen systeem?

Eigen foto als wanddecoratie

Wilt u hulp bij het laten afdrukken van een eigen foto voor wanddecoratie?

Foto op visitekaartje

Uw eigen unieke visitekaartje, met foto op achtergrond. Bekijk de voorbeelden.

Andere wensen m.b.t. fotografie?

Foto’s afdrukken op een souvenier (tegeltjes), of wenskaarten, kalenders, etc.?

Voor alle bovenstaande zaken: neem contact op via deze website en vraag naar de mogelijkheden.