ILLUSTRATIES

Naast foto's voor wanddecoratie, maak ik ook foto's die als illustratie gebruikt kunnen worden op websites, in presentaties en in publicaties (folder, tijdschrift, flyer, krant, poster, etc.). In mijn portfolio zijn afbeeldingen opgenomen waarin mijn thema's onthaasten en rustpunten terugkomen. De afbeeldingen vallen in de categoriën sfeerfotografie, natuurfotografie en streek/landschapsfotografie. Op deze website vindt u een selectie.

Vermeld altijd het nummer van de foto als u interesse hebt in het gebruik van een afbeelding en contact opneemt. 

Meer foto's en albums vindt u op:

gallery/pict-101502620
gallery/pict-104360911
gallery/pict-101530810
gallery/pict-101829910

Mobiele versie

Dit is de versie van mijn website zoals die op mobiele telefoons weergegeven wordt. De inhoud van deze website is zeer beperkt. Voor uitgebreide informatie dient mijn website op een computer of tablet bekeken te worden.

Gebruiksrecht foto kopen

U kunt het recht om een foto te gebruiken kopen. Er zijn verschillende licenties.

  1. het particulier gebruik op een website of social media van een foto met een resolutie van 800 pixels voor de langste zijde of in de originele resolutie, met een maximum van 3600 pixels voor de langste zijde.
  2. het (commercieel) gebruik op een zakelijke website of zakelijk social media in een resolutie van 800 pixels voor de langste zijde of in de oorspronkelijke resolutie, met een maximum van 3600 pixels voor de langste zijde.
  3. een afdruk voor eigen gebruik

Deze licenties (en ook foto-afdrukken) zijn te koop via de webwinkel op :

 

Op deze pagina treft u belangrijke informatie aan over deze webwinkel!

Andere licentievormen zijn o.a.: het gebruik van een foto in een krant, tijdschrift, folder of andere publicatie, een presentatie, film, tv-programma, nieuwsitem, als illustratie op voorwerpen of kleding. Neem contact op voor de mogelijkheden.