Mobiele versie

Dit is de versie van mijn website voor mobiele telefoons. De inhoud is beperkt. Voor meer informatie dient de website op een computer of tablet bekeken te worden.

Over mij

Mijn naam is Elbert Brethouwer. Mijn initialen zijn EHB, vandaar de naam van mijn webdomein. Ik houd me bezig met diverse aspecten van fotografie.

Mijn doel is niet om de technisch perfecte foto te maken, maar om een sfeer over te brengen. Op zoek naar rust, eenvoud, stilte en weg uit de haast en hectiek van alle dag. Momenten zonder file, vergaderingen en drukte. Ik maak sfeerfoto's met als thema onthaasten en als onderwerp rustpunten. Mijn missie is deze rustpunten te delen met anderen. Een moment van onthaasten, door even oog te hebben voor sfeer, rust, stilte en eenvoud om ons heen en vaak dichtbij. Ik maak sfeerfoto's, landschaps- en streekfoto's en natuuropnames.

mijN werk

Mijn activiteiten in de fotografie zijn:

Wanddecoraties

Een aantal van mijn foto's zijn te koop als wanddecoratieom rustpunten te creëren in: 

  • uw bedrijf: zoals in de wachtkamer, de kantine, de gangen, de kantoorruimtes, de lobby, de pantry of in de ontvangsthal bij de receptie
  • uw woning: in woonkamer, gang, trappenhuis of slaapkamer of zelfs buiten bij het terras

Illustraties

In mijn portfolio zijn ook foto's die kunnen dienen als illustratie op een website, in een folder, een publicatie, een magazine, krant, tijdschrift, boek, poster, flyer etc..

Overige diensten

Naast het maken van foto's die geschikt zijn als wanddecoratie of als een illustratie voer ik ook andere opdrachten en diensten uit m.b.t. fotografie.

gallery/logo zwart op wit

 

 

 

 

 

ICT

Naast mijn werkzaamheden in de fotografie voer ik als zelfstandig ICT-er opdrachten uit. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u hier: https://ict.by-ehb.nl. Een mooie combinatie van deze vakgebieden, is het bouwen van een website en het aanleveren van foto's voor de content.