Portfolio wanddecoraties

De foto's op deze pagina zijn te koop als wanddecoratie. In de afbeeldingen staan mijn thema's onthaasten en rustpunten centraal. De kernbegrippen zijn: sfeer, rust en stilte, eenvoud.

Het is belangrijk om voor een wanddecoratie de juiste keuzes te maken voor de afmetingen, de breedte-hoogte verhouding, de ophanghoogte en het materiaal. In dit document staan een aantal belangrijke tips. Soms zijn naast de aangegeven voorkeurs-afmetingen en materialen ook andere combinaties mogelijk. Niet elke foto is geschikt om op het grootste formaat af te drukken. Bij een breedte boven 120 cm kan er een kwaliteitsverlies optreden. Dergelijk grote afmetingen dienen van een afstand bekeken te worden. 

De foto's zijn voorzien van een watermerk/paraaf en een nummer en tussen haakjes staat de geadviseerde maximale afdrukgrootte (zonder een eventueel kader) in centimeters. Neem contact op indien u meer informatie wenst over een bepaalde afbeelding en vermeld het betreffende fotonummer.

Mobiele versie

Dit is de versie van mijn website zoals die op mobiele telefoons weergegeven wordt. De inhoud van deze website is zeer beperkt. Voor uitgebreide informatie dient mijn website op een computer of tablet bekeken te worden.

Portfolio wanddecoraties 

De foto's op deze pagina zijn te koop als wanddecoratie in verschillende afmetingen en op verschillende materialen. In de afbeeldingen staan mijn thema's onthaasten en rustpunten centraal. De afbeeldingen vallen in de categoriën sfeerfotografie, streekfotografie, landschapsfotografie en natuurfotografie en de kernbegrippen zijn: sfeer, rust en stilte, eenvoud.

Neem contact op indien u meer informatie wenst over een bepaalde afbeelding of indien u een speciale afmetingen of een speciale hoogte breedte verhouding wenst. Vermeld bij vragen over een foto altijd het betreffende fotonummer.

Wanddecoratie kopen

U kunt een wanddecoratie kopen door via de contactpagina met mij contact op te nemen. Het is daarbij van belang om het fotonummer te vermelden. Ook is het wenselijk om de afmeting en het afdrukmateriaal waarvoor u belangstelling hebt in het bericht aan te geven. Een aantal van mijn wanddecoraties zijn standaard te koop via de webwinkels op:

 

 

 

 

 

Op deze pagina treft u belangrijke informatie aan over deze webwinkels. Als een wanddecoratie niet in het standaard assortiment in deze webwinkels is opgenomen, kan ik deze voor u toevoegen. U krijgt per email een bericht als de afbeelding klaar staat en een link waar u zelf de afdruk kunt bestellen en waarbij u de afmeting en het materiaal kunt selecteren.