Werk aan de muur

Een aantal van mijn wanddecoraties zijn te koop via de website "Werk aan de muur":

.

Via de website van Werk aan de muur worden ook andere wanddecoraties en kunstwerken verkocht. Op deze website is een handige tool aanwezig, waarmee u de decoratie kunt projecteren in een inrichting van een bestaande woning. Ook kunt u een foto van uw eigen woonkamer, slaapkamer of kantootruimte gebruiken als achtergrond voor de decoratie. De tool op deze website heet "Wallapp". Op deze pagina staan enkele voorbeelden van de "Wallapp".

gallery/wadm2
gallery/wadm1
gallery/wadm3

 

Let op: Als u via deze websites mijn foto's/wanddecoraties koopt bent u klant van de firma "Werk aan de muur"  of van "Oypo" en niet van de onderneming by-ehb. Deze ondernemingen hebben eigen voorwaarden en een eigen privacy-reglement! Foto.by-ehb is uitdrukkelijk geen partij als er klachten zijn over de levering of de kwaliteit van de producten via deze bedrijven!

Via die websites zijn de decoraties op allerlei materialen en in verschillende afmeting te koop die ik zelf soms niet zou adviseren. Neem indien u twijfelt over de juiste keuze contact met mij op voor advies.

Op deze websites staan een aantal van mijn foto's in het standaard assortiment te koop als wanddecoratie. Het is ook mogelijk om een foto toe te voegen die er niet standaard staat en die bijvoorbeeld alleen voor u toegankelijk is. U krijgt dan een privé link en kunt via de website de foto als wanddecoratie bestellen en af laten drukken in verschillende formaten en op verschillende materialen. Het is van belang om via mijn contactpagina het fotonummer aan mij door te geven en uw emailadres.

OYPO

Een aantal van mijn foto's zijn als fotoafdruk, wanddecoratie en ook als een digitale download (voor gebruik als illustratie op een website en voor andere doeleinden) te koop op de website van "Oypo":

 

Via de website van Oypo worden ook foto's en wanddecoraties van andere fotografen verkocht.